Mijn naam is Linda, moeder van 2 prachtige kids en lifestyle & bruidsfotograaf. Ik hou er van om bijzondere en mooie herinneringen vast te kunnen leggen. Ik ben gek op mooie lichtinvallen, romantische sferen en het vastleggen van liefde en geluk. Dit vertaal ik in lichte, romantische en tijdloze beelden en dit zie je dan ook terug in mijn werk. Ik heb een groot oog voor kleine details en zo heb ik speciale momenten, emoties, of onderwerpen al snel in de smiezen om vast te kunnen leggen. Ik heb de ambitie om jullie bijzondere verhaal zo goed mogelijk te kunnen vertalen naar een mooi beeld. Persoonlijk houd ik het meest van lichte en karakteristieke locaties met veel wit en lichte kleuren. Maar ook houd ik van de natuur en fotografeer ik graag op het strand, zandverstuivingen, in een park of op de heide. Het liefst fotografeer ik mensen, omdat je met mensen kunt communiceren en zo contact kunt maken om zo een mooie foto te schieten. Ik kan maak de mooiste foto's vaak wanneer er verbinding is. En dat vind ik nou zo mooi aan dit werk. Verbinding maken, connecties, communiceren. Van jong tot oud, elk persoon is uniek en dat maakt elke fotoshoot een bijzondere beleving.

 

Ik heb al flink wat wegen bewandeld en zo ook in het ondernemerschap. Ik heb 3 bedrijven en de fotografie is mijn jongste kindje, waar ik met heel veel plezier en passie voor werk. Ik heb namelijk altijd al veel interesse gehad in de fotografie. Ik maak ontelbaar veel foto's van mijn kinderen, maar daarnaast ook van mijn interieur, mooie buitenlocaties en de natuur. Nadat ik ook andere onderwerpen begon te fotograferen zoals ondernemers, newborns, gezinnen en zelfs bruiloften, was ik verkocht en zo ontstond Linda Meijer fotografie. 

 

Verder ben ik erg creatief, klus ik regelmatig in en aan mijn huis en ga ik graag dagjes uit met de kids en/of vriendinnen. Ook ben ik lekker ondernemend en doe ik geregeld impulsieve dingen als stedentrips, uitjes of aankopen, oeps! Ohh en ik ben verliefd op Parijs! Overal gaat mijn camera dan ook mee naartoe om herinneringen vast te kunnen leggen en om later nog na te kunnen genieten van de mooie momenten die ik in mijn leven heb mogen meemaken. Ik vind het heerlijk om dagelijks bezig te zijn met de fotografie. En ik vind het daarom fantastisch om andere mensen blij te maken met mijn werk. 

Liefs, Linda