We are Live!

Gepubliceerd op 7 juli 2020 om 12:06

Na jaren fotograferen met mijn smartphone heb ik mijn eerste camera gekocht. Dit was een Nikon J1. Voor mij was dit al heel wat, want hij had vele opties en ik kon handmatig de instellingen bedienen, zodat ik zelf de controle had over mijn camera. Ik heb toen diverse cursussen gevolgd om dit onder de knie te krijgen en ben enorm veel gaan oefenen. Veel op mijn kids natuurlijk, maar ook buiten in de natuur en op vrienden en familie.


Later toen ik beter werd besloot ik een betere camera te kopen en verschillende lenzen, die ik hedendaags nog steeds gebruik, een Canon 2000D met de lenzen 18-55mm 3.5, een 75-300mm 4.5 en een 50mm 1.8. Ik ben momenteel aan het sparen voor de 24-70mm 2.8 lens en kan niet wachten tot ik die ook in mijn bezit heb, want dan heb ik eigenlijk alle lenzen die ik wilde. Ergens wil ik ook nog eens een macrolens en misschien de 24mm 1.8 en de 85mm 2.8 en een extra camera, maar dat komt nog wel

 

Nu ik professioneel fotograaf ben, hoort daar natuurlijk ook een website bij en die is vanaf vandaag officieel online!!! Ik ben er heel blij en ontzettend tevreden mee. Helemaal mijn smaak en in lijn met het werk wat ik lever. Licht, romantisch en tijdloos. 

 

Wat vinden jullie er van?

Ik vind het leuk als je een recatie achter laat.

Liefs, Linda


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.