Binnenkort zal hier het bruidsmagazine aangevraagd kunnen worden.

Ik hou van de liefde, wie niet?
Maar ik hou er ook van om de liefde vast te leggen. Hoe mooi is een liefdesverhaal dat begint bij 2 mensen die elkaar leren kennen, elkaar de liefde tonen en vervolgens hun liefde willen bezegelen met een ring en in het huwelijksbootje stappen? 
Ik vind het daarom een hele eer om jullie huwelijk vast te mogen leggen en jullie een herinnering te geven voor de rest van jullie leven. 

 

Dromen jullie van een intieme en liefdevolle bruiloft op een prachtige locatie en de perfecte styling? Willen jullie deze dag op een lichte, romantische, liefdevolle en spontane manier hebben vastgelegd? Dan kan ik niet wachten om jullie te ontmoeten en al jullie wensen te bespreken over jullie grote dag!
Dromen jullie van een bruiloft in het buitenland? Wat fantastisch! Ik reis graag met jullie mee om jullie huwelijk op die prachtige droomlocatie vast te leggen. Neem hiervoor contact met me op, voor meer informatie. of bezoek mijn website www.lmweddings.nl

 

Er zijn bij LM fotografie diverse pakketten voor jullie bruidsreportage mogelijk gemaakt. De tarieven starten bij pakket 'Silver vanaf €995,-'. Dit is inclusief een pre-wedding gesprek, 6 uur fotografie, reiskosten binnen Nederland, een verassingsalbum en de foto's worden afgeleverd in een persoonlijke online galerij en op een luxe USB-stick.

 

Ik stuur graag mijn tijdelijke digitale brochure op, met meer informatie over mijn verschillende pakketten en mogelijkheden. Mail hiervoor naar info@lmweddings.nl.

 

Tijdelijke actie

Om mijn portfolio uit te breiden, is er tijdelijk een vast tarief van €795,- voor wanneer je nu een bruidsreportage boekt bij Linda Meijer fotografie. Dit is momenteel enkel voor de tijd dat ik er in steek om aanwezig te mogen zijn voor het fotograferen van jullie grote dag en om jullie een prachtige bruidsreportage af te leveren.

 

Ik ben dan aanwezig zo lang als jullie wensen én jullie ontvangen alle foto’s op USB na afloop!

 

Liefs,

Linda